top of page

RUITEN VOOR O.A. CATERPILLAR, HITACHI, NEW HOLLAND EN LIEBHERR

Cabineruiten: achterruiten, voorruiten & zijruiten

Machinebeglazing en cabinebeglazing in heel België

Cabineglas dat gebroken is, levert veiligheidsrisico’s op voor uw personeel. Maar een kraan of machine buiten werking stellen, kost veel geld. Vertrouw dan op B.J. Machinebeglazing in Hulshout (provincie Antwerpen), een specialist in de levering en plaatsing van machinebeglazing en cabinebeglazing. Ruiten voor uw cabine of machine bestellen? Wij werken in gans België!

Beglazing vervangen van machines en cabines

B.J. Machinebeglazing uit Hulshout vervangt beglazing of ruiten van grondverzetmachines, zoals bulldozers, dumptrucks, (laad)graafmachines, minigravers, schovels, telescoopladers, tractors, wielladers, enz. Maar net zo goed van cabines in bouw- en agrarische machines, kranen, werkplaatsmachines of bedieningsunits. Ons gamma bevat achterruiten, voorruiten en zijruiten van allerhande merken.

Voor-, zij- en achter- ruiten voor...

Ons magazijn beschikt over een grote voorraad aan kwaliteitsbeglazing van topmerken in allerlei soorten, modellen en maten. Zo kunnen we u helpen aan ruiten van verschillende merken.

Een greep uit onze topmerken van ruiten voor machinecabines:

Liebherr

Ahlmann

Atlas

JCB

Etec

Terex

Bobcat

Kobelco

Merlo

Hyundai

Kramer

Daewoo

Doosan

Komatsu

Case

Volvo

Terex

Fiat

Kubota

Manitou

Neuson

Caterpillar

O&K

New Holland

Hitachi

Yanmar

Takeuchi

...

Maatwerk in cabineglas en machineglas

Maar niet elke cabine of machine heeft standaard ruiten. Daarom snijdt B.J. Machinebeglazing ook cabineglas op maat van uw wensen. Gebogen ruiten of geboorde gaten (voor accessoires) in het glas zijn ook geen probleem. Wij leveren maatwerk voor elke machine, dus ook die van u!

Kapot machineglas is al erg genoeg, dus dan zit u niet te wachten op al dat geregel met een verzekeraar. Als u tegen glasbraak verzekerd bent, handelen wij de administratie graag voor u af.

Ook veiligheidsglas is trouwens een mogelijkheid bij ons!

CONTACTEER B.J. MACHINEBEGLAZING VOOR MAATWERK IN GLAS!

bottom of page